Baschetbalistele au suferit un nou eşec: 79-83 cu Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminină de baschet a României a pierdut (79-83) astăzi, la Bucureşti, meciul cu Israel, contând pentru grupa B a preliminariilor Campionatului European din 2011. Este al treilea eşec al elevelor lui Gheorghe Mandache.

Primele două "sferturi" au fost dominate de echipa noastră, care a avut în Paşcălău şi Mărginean două bune finalizatoare. România a avut 27-20, respectiv 47-36 la pauza mare. În a doua jumătate a meciului, Israel, care câştigase precedentele două partide, a revenit şi s-a impus cu 83-79. Echipa noastră a avut ocazia de a egala la 81, când mai erau 40 de secunde, însă atacul a fost irosit.

Pentru România au marcat: Mărginean 30 puncte, Paşcalău 20, Stoenescu 9, Pavel 8, Diaconu 8 şi Ciocan 4. Cea mai bună realizatoare a Israelului a fost Shay Doron, care a marcat 27 puncte.

În această seară se dispută celălalt meci din grupă, Serbia - Letonia. România se află pe locul 4 după trei etape, cu trei puncte. Şansele de clasare în primele două locuri s-au redus substanţial. Echipele de pe locurile trei din cele patru grupe preliminare, precum şi două de pe poziţia a patra (cele cu punctajul cel mai bun), vor participa la un "baraj" care va asigura prezenţa la CE 2011.

Naţionala mai are de disputat partidele cu Letonia (23 august, deplasare), cu Serbia (26 august, Bucureşti) şi cu Israel (29 august, deplasare).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite