BASCHET CSU Asesoft Ploieşti s-a calificat în primăvara EuroCup, după o victorie la limită cu Hapoel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii au consemnat o performanţă deosebită pentru baschetul românesc, calificându-se în primăvara EuroCup, după ce i-au învins pe israelienii de la Hapoel cu scorul 112-110.

E drept, campioana României s-a impus cu greutate, după două reprize de prelungiri. CSU Asesoft Ploieşti a început meciul bine, în avantaj, însă repriza secundă a adus în prim-plan o luptă acerbă pentru câştigare. Pentru ploieşteni urmează meciul cu sârbii de la Partizan Belgrad, pe teren propriu, programat pe 17 decembrie. 

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în 16-ile competiţiei (Last 32), în care vor ajunge şi opt echipe eliminate din Euroligă, meciurile fiind programate între 6 ianuarie şi 11 februarie 2015. Din această fază, care va include 32 de echipe împărţite în opt grupe, primele două clasate se vor califica în optimile de finală, care programează meciuri eliminatorii, în 3 şi 11 martie 2015, sferturile urmând a se desfăşura în 17 şi 25 martie, semifinalele în 31 martie şi 8 aprilie 2015, iar finala pentru trofeu în 24 şi 29 aprilie.


Remarcaţii partidei

Hapoel: Donta Smith 16 puncte, 12 recuperări şi 13 pase decisive; Bracey Wright 24 de puncte, două recuperări şi trei pase decisive.

Asesoft Ploieşti: Jarvis Hayes 16 puncte, 11 recuperări şi şapte pase decisive; Gerald Lee 24 de puncte, cinci recuperări; Dee Brown 21 de puncte şi şase pase decisive.

Portretul celui mai bogat sportiv din lume. Averea lui Ion Ţiriac este dublă faţă de cea a lui Michael Jordan

Steaua - Dinamo Kiev se va juca cu stadionul acoperit. Câţi spectatori se preconizează să asiste la meci

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite