Barcelona are un nou antrenor! Ce spune tehnicianul despre plecarea lui Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronald Koeman era până acum selecţionerul Olandei
Ronald Koeman era până acum selecţionerul Olandei

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat, pentru Barça TV, că dacă nu va interveni ceva neprevăzut, noul antrenor al echipei va fi Ronald Koeman.

“Dacă nu se va întâmpla ceva neprevăzut, Koeman va fi antrenorul Barcelonei în sezonul viitor. Ştim ce fel de on este şi cum gândeşte. Ştie bine filosofia noastră şi crede în stilul Barçei, de aceea este cel ales. L-am abordat şi în ianuarie, dar avea un angajament cu naţionala Olandei, urma să meargă la Euro, nu putea pleca în acel moment. Acum, Euro este anul viitor, nu se ştie ce se mai întâmplă până atunci. Aşa că poate să-şi împlinească visul şi să antreneze aici”, a spus Bartomeu.

Preşedintele grupării a vorbit şi despre zvonurile privind situaţia lui Messi.„Messi are contract cu noi până în 2021 şi vrea să-şi încheie cariera la Barcelona, iar Koeman îl consideră fundamental pentru proiectul său. Ne bazăm pe el,” a mai spus Bartomeu.

Fostul antrenor al echipei, Quique Setien, a fost demis, luni, din cauza rezultatelor foarte slabe din acest final de sezon. Barcelona a ratat toate trofeele puse în joc şi a fost eliminată din Liga Campionilor de Bayern Munchen, după o înfrângere istorică, scor 8-2. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite