VIDEO Real Madrid şi Atletico Madrid jubilează: Barcelona a făcut un pas greşit în La Liga, pe terenul lui Levante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona a înregistrat un semieşec în etapa a 20-a din Primera Divison, reuşind doar o remiză pe terenul lui Levante, scor 1-1. De acest pas greşit al catalanilor profită Real Madrid şi Atletico Madrid, echipe separate doar de un punct de liderul din La Liga.

Barcelona s-a deplasat în etapa a 20-a din campionatul Spaniei pe terenul lui Levante, o echipă aflată la mijlocul clasamentului, dar care s-a dovedit a fi foarte arţăgoasă contra catalanilor. Gazdele au deschis scorul rapid, după doar zece minute de joc. Fundaşul dreapta al lui Levante, Vyntra, a trimis imparabil cu capul şi a făcut 1-0.

Cu orgoliul rănit, oaspeţii s-au năpustit asupra fundaşilor adverşi şi egalarea a venit repede. Gerard Pique (foto centru) a fost găsit cu o centrare ca la carte trimisă din corner, iar fundaşul catalan a lovit perfect balonul cu capul şi a făcut 1-1.

Messi a reuşit în partea a doua a meciului câteva faze spectaculoase, dar trupa lui Gerardo Martino nu a mai concretizat nimic pe tabelă, partida terminându-se la egalitate, scor 1-1. Rezultatul este surprinzător în contextul în care pentru liderul din Primera Division aceasta este abia a treia remiză de la începutul campionatului (Barca are 16 victorii, trei egaluri şi o singură înfrângere).

De acest pas greşit la Barcei poate profita Atletico Madrid, care joacă duminică seara pe teren propriu cu Sevilla. Dacă vor câştiga, madrilenii vor trece în fruntea clasamentului cu un avans de două puncte. Şi Real Madrid are motive de bucurie, trupa lui Ancelotti apropiindu-se la doar un singur punct de formaţia catalană.

VIDEO Levante-Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite