Bani aruncaţi pe apa sâmbetei: cât s-a investit în naţionala U-17, care s-a făcut de râs în calificările Euro 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă pregătită de Bogdan Argeş Vintilă în componenţa căreia se află şi Ianis Hagi merge din eşec în eşec în Anglia, iar parcursul tricolorilor mici l-a enervat şi pe Anghel Iordănescu.

După un 0-3 categoric cu Slovenia, România U-17 a cedat, luni, cu 0-2, de această dată în faţa Norvegiei. Cele două eşecuri de până acum duc la o concluzie tristă: românii au nevoie de un miracol pentru a prinde Euro 2015.

Această situaţie l-a enervat şi pe selecţionerul Anghel Iordănescu, omul care conduce şi Comisia Tehnică FRF. Potrivit gsp.ro, „Generalul“ a insistat că Ianis Hagi şi colegii săi au beneficiat de toate condiţiile necesare, înainte de Turul de Elită, găzduit de Anglia.

„E adevărat că rezultatul selecţionatei U17 nu ne-a făcut plăcere şi nu ne-a satisfăcut ţinând cont de ceea ce s-a făcut cu acest lot. Cert e că s-a investit enorm de mult în pregătirea acestui turneu. Şi sincer vă spun, nici chiar echipa naţională de seniori n-a beneficiat de o asemenea sumă care s-a investit în ultima perioadă în pregătirea acestei generaţii. Din păcate, rezultatul e cel pe care îl ştim. Să aşteptăm şi celelalte jocuri şi pe urma vom şti exact ce şi cum“, a spus Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite