Avertisment pentru tricolori: "Grecii au un vârf de atac, mult peste Mitroglou"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grecia - România se va disputa duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45 (TVR 1) şi este meciul de debut în campania de calificare la Campionatul European din 2016.

Grecii au un nou selecţioner, pe italianul Claudio Ranieri, care în mare mizează pe jucătorii care au participat şi la CM 2014. Există mici schimbări de lot, între care şi convocarea lui Athanasiadis, de la PAOK Salonic, care n-a făcut parte din lotul de la Mondiale. 

În viziunea fostului internaţional român, Cosmin Bărcăuan, stabilit în Grecia, acesta este principalul pericol pentru naţionala noastră.  “Grecii se consideră deja victorioşi. Consideră că vor avea un meci uşor. Ceea ce este bine pentru noi. Lotul lor nu s-a schimbat foarte mult. Nu a fost timp. Ranieri nu va putea face minuni într-o perioadă scurtă. Dar Grecia are jucători care se cunosc între ei. Nu cred că Ranieri va schimba sistemul de joc pentru că este greu să treacă de la un joc defensiv la unul ofensiv. Athanasiadis la de PAOK este mult mai periculos ca Mitroglou. Seamănă cu Inzaghi. Este un atacant de careu, cred că este principalul pericol pentru noi. Dar Raţ îl ştie foarte bine şi cred că vom reuşi să-l blocăm. Trebuie un marcaj foarte bun la el. Este bine pentru noi că se joacă fără spectatori. Grecii sunt fanatici şi pun presiune mare pe echipa adversă. Dar acest lucru nu ar trebui să ne intereseze. Soţia mea, chiar dacă este greoaică, şi fiica sunt cu România. Nu are altă soluţie. Iar atunci când Grecia are meci cu altă echipă, ţinem cu elenii”, a declarat Bărcăuan la emisiunea ”Fanatik Show” de la Look TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite