Au apărut primele bancuri cu Real, după eliminarea din Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii echipei FC Barcelona îi ironizează pe fotbaliștii madrileni, care se află la al șaselea an consecutiv când nu trec de "optimi" în Liga Campionilor.

Fanii formației FC Barcelona sunt în sărbătoare, după ce rivalii de la Real Madrid au fost eliminați aseară din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, de către Olympique Lyon (scor general 2-1 pentru francezi).

Suporterii echipei au creat grupuri pe rețeaua Facebook, glumind pe seama insuccesului echipei madrilene, care se află la al șaselea an consecutiv când nu reușește calificarea în faza sferturilor de finală.

"Sferturile de finală nu există, sunt părinții", este una dintre glumele preferate ale fanilor echipei catalane, făcând referire la "Moș Crăciun nu există, sunt părinții".

Fanii Barcei nu uită că finala Ligii Campionilor se va desfășura anul acesta pe "Santiago Bernabeu", stadionul celor de la Real, iar madrilenii își fixaseră ca obiectiv obținerea celui de-al zecelea trofeu din istorie. Ei reamintesc și de eliminarea rușinoasă din Cupa Regelui (0-4 și 1-0 cu modesta Alcorcon, din liga a treia) și de investițiile de un sfert de miliard de euro făcute în vara anului trecut.

Vezi pe adevarul.es mai multe glume pe seama celor de la Real Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite