Astra a rămas iar fără antrenor: Ioan Niculae l-a forţat pe Florin Marin să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Marin (foto dreapta) a rezistat doar şase săptămâni la Astra FOTO Răzvan Păsărică
Florin Marin (foto dreapta) a rezistat doar şase săptămâni la Astra FOTO Răzvan Păsărică

După nici două luni petrecute pe banca tehnică a Astrei Giurgiu, Florin Marin şi-a dat demisia, motivul oficial invocat fiind nemulţumirea faţă de jocul prestat de echipă. În realitate, "Flocea" a plecat de la Astra din cauza patronului Ioan Niculae.

Partida dintre Astra şi Săgeata Năvodari, din etapa a 31-a a Ligii I a fost ultima pentru Florin Marin în calitate de antrenor al formaţiei giurgiuvene. "Flocea" şi-a dat demisia la finalul acestui meic şi a dat de înţeles că ia această decizie din cauză că e nemulţumit de jocul echipei. În realitate, tehnicianul a fost forţat oarecum de patronul Ioan Niculae să plece. 

Liga I: Astra - Săgeata 2-0. Moment penibil pentru gazde, cu schimbări dictate de la tribuna oficială

Concret, în timpul meciului pe care Astra l-a câştigat cu Năvodari, înainte de pauză, din tribuna oficială, Ioan Niculae a dictat efectuarea unei schimbări. La scurt timp, Yazalde l-a înlocuit pe Iorga. Nemulţumit de atitudinea patronului, "Flocea" n-a mai vrut să mai continue pe banca Astrei, a discutat cu Niculae, care i-a acceptat fără împotrivire decizia.

Tehnicianul n-a mai apărut nici măcar la conferinţa de presă pentru a face public anunţul despărţirii de Astra. Cel care a anunţat plecarea a fost chiar Ioan Niculae. "Florin Marin şi-a dat demisia, eu i-am aprobat-o. Mi-a spus că e nemulţumit de joc şi că simte că nu mai poate controla echipa. De mâine mă voi gândi la un înlocuitor. Sper să-l conving pe Isăilă să revină. Plecarea lui a fost o greşeală şi sper că se va întoarce", a precizat patronul Astrei la ProTV.

"Flocea" fusese numit antrenor al Astrei pe 23 martie, el înlocuindu-l pe Daniel Isăilă, cel care e favorit acum să revină la Giurgiu. Un alt nume vehiculat pentru a fi numit pe banca tehnică a giurgiuvenilor este Marius Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite