Asociaţia Presei Sportive a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică. Ce spune preşedintele Graur

Asociaţia Presei Sportive a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică. Ce spune preşedintele Graur

Dumitru Graur, preşedintele Asociaţiei Presei Sportive

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 39 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea 246/2005, cu modificările şi completările ulterioare, Guvernul României recunoscut Asociaţia Presei Sportive din România ca fiind de utilitate publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prin recunoaşterea statutului său de utilitate publică în societatea românescă, Asociaţia Presei Sportive din România devine partener egal cu oricare dintre structurile sociale şi administrative care există astăzi în ţara noastră. Cu alte cuvinte, este recunoscută astfel oficial, pentru prima dată, utilitatea ziaristului de sport în societate, capabil prin mijloacele sale specifice, cu condeiul, cu reportofonul sau microfonul, să creeze plusvaloare în mediul social în care trăieşte. Se îndeplineşte acum visul de decenii al înaintaşilor noştri, iar nouă ne rămâne decât să asigurăm viitorul breslei gazetarilor sportivi, drept una dintre cele mai iubite şi mai respectabile meserii ale publicisticii moderne”, ne-a declarat preşedintele APS, Dumitru Graur. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările