Arsenal încearcă să scrie istorie în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Van Persie
Van Persie

Echipa lui Arsene Wenger are de recuperat azi, în returul cu AC Milan din optimile Ligii Campionilor, un deficit de patru goluri. Nicio formaţie nu a reuşit să întoarcă o asemenea diferenţă înregistrată după manşa tur.

Astăzi, de la ora 21.45 (TVR 1), Arsenal încearcă să scrie istorie în Liga Campionilor. "Dacă Milan a putut să dea 4 goluri în tur, de ce nu putem să dăm şi noi acum? Am arătat că avem potenţialul de a înscrie multe goluri acasă", a declarat managerul tunarilor, Arsene Wenger. Dacă va reuşi să elimine Milanul, Arsenal va deveni prima echipa din istoria Ligii Campionilor care va recupera o diferenţă de patru goluri după prima manşă.

Cele mai interesante cote la pariuri

Scor corect: Arsenal - Milan 4-0 - cota 25.00

Scor corect: Arsenal - Milan 5-0 - cota 45.00

Număr de goluri marcate de Arsenal: cel puţin 4 -  cota 7.00

Se califică Arsenal - cota 12.00

Se califică Milan - cota 1.01

Gol marcat Van Persie - cota 2.10

Cel puţin trei goluri marcate de Van Persie - cota 26.00

Van Persie deschide scorul - cota 5.00

Van Persie deschide scorul şi Arsenal câştigă cu 4-0 - cota 111.00

Echipele probabile

Arsenal: Szczesney - Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs - Rosicky, Song - Walcott, Gervinho, Chamberlain- V. Persie

AC Milan: Abbiati - Abate, Mexes, Silva, Antonini - Nocerino, Van Bommel, Muntari - Emanuelson - Ibrahimovic, Robinho

- Arsenal are mai multe probleme de efectiv, ultima dintre ele fiind absenţa lui Arteta, accidentat în meciul cu Liverpool. Spaniolului i se adaugă mai vechii indisponibili Ramsey, Wilshere, sau Benayoun.
- Milan nu-l poate folosi pe brazilianul Pato, lovit în meciul cu Juventus, dar nici pe Seedorf şi Boateng, absenţi şi în meciul tur. Nu vor juca nici Flamini, accidentat, şi Ambrosini, suspendat.
- Arsenal n-a mai pierdut de 13 meciuri pe Emirates, iar în 6 dintre ultimele 19 meciuri de acasă, "tunarii" au înscris cel puţin patru goluri.
- În ultimele două meciuri de pe teren propriu, Arsenal a înscris şapte goluri cu Blackburn şi cinci goluri cu Tottenham.
- Milan a fost eliminată în această fază a Ligii Campionilor, optimi, în fiecare din ultimele patru sezoane
- "Diavolii" au pe conştiinţă o eliminare de coşmar din Ligă. În sezonul 2003-2004, italienii au jucat în sferturi cu Deportivo La Coruna. După 4-1 în tur pe San Siro, spaniolii au învins cu 4-0 în retur şi s-au calificat în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite