Andreescu, performanţă uluitoare: Detaliul care dovedeşte că are cel mai puternic mental din tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu (6 WTA) are doar 19 ani, însă impresionează prin maturitatea arătată pe teren şi prin felul în care depăşeşte momentele grele în timpul meciurilor.

Bianca Andreescu e în turul II de la China Open, după ce a trecut de Sasnovich (60 WTA), după o confruntare de aproape două ore.

Canadianca a obţinut un succes în trei seturi (6-2, 2-6, 6-1). Meciurile câştigate în trei seturi sunt specialitatea casei la Bianca în acest sezon. Cifrele vorbesc de la sine:

*A avut 20 de partide în care a fost nevoie de set decisiv. Pe 17 dintre ele le-a câştigat!

*Ultimele 12 meciuri care au ajuns la decisiv au fost câştigate de Andreescu.

*Are doar trei înfrângeri suferite în trei seturi în acest sezon! Ultima dată, a cedat într-o astfel de partidă tocmai la 2 martie, la Acapulco. Atunci, a fost învinsă de americanca Sofia Kenin: 4-6, 6-3, 5-7. În rest, a fost o înfrângere în trei seturi la Australian Open, cu Sevastova (3-6, 6-3, 2-6) şi încă una, la Auckland, cu Goerges (6-2, 5-7, 1-6).

Pentru Bianca Andreescu urmează acum un duel în turul II de la China Open cu Mertens (17 WTA). A învins-o pe belgiancă, în sferturile de la US Open, bineînţeles, în trei seturi: 3-6, 6-2, 6-3. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite