Andreescu, iarăşi pe bară: Bianca şi-a anunţat retragerea de la încă o acţiune

Andreescu, iarăşi pe bară: Bianca şi-a anunţat retragerea de la încă o acţiune

Dacă Halep a ajuns să se chinuiască serios, din cauza accidentărilor, la 29 de ani, în schimb, Bianca Andreescu (6 WTA) se confruntă cu o situaţie similară, la doar 20 de ani!

Ştiri pe aceeaşi temă

Între octombrie 2019 şi februarie 2021, „Bibi“ a stat pe tuşă. Iar, în acest sezon, de când şi-a reluat activitatea competiţională, canadianca se „rupe“, o dată la câteva săptămâni! 

Acum, a fost nevoită să abandoneze, în timpul finalei de la Miami Open, când era condusă cu 3-6, 0-4 de Ashleigh Barty. Iar apoi şi-a anunţat retragerea şi de la echipa Canadei, care va înfrunta Serbia, pe 16 şi 17 aprilie. 

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că accidentarea mea nu e serioasă. Trebuie, totuşi, să mă odihnesc şi să fac puţină pregătire, înainte de a reveni pe teren. Din păcate, nu voi fi capabilă să joc la Billie Jean King Cup. Iubesc să joc pentru Canada, dar asta e situaţia. N-a fost o decizie uşoară pentru mine. Vreau să fiu pregătită 100% pentru restul sezonului“, a anunţat Andreescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările