Andreea Chiţu, medalie de aur la Zagreb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Chiţu
Andreea Chiţu

Judoka română Andreea Chiţu a câştigat medalia de aur a categoriei 52 de kilograme a turneului internaţional de judo Grand Prix de la Zagreb, transmite Mediafax. Cealaltă reprezentană a României, Corina Căprioriu, s-a clasat pe locul V la categoria 57 de kilograme.

Sportiva noastră, Andreea Chiţu, s-a calificat în finală după ce a trecut succesiv, prin ippon, de unguroaica Barbara Maros, italianca Odette Giuffrida şi de Distria Krasniqi (Kosovo). În finală, Chiţu a învins-o prin waza-ari pe rusoaica Iulia Rijova.

La categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a câştigat primul meci cu poloneza Anna Borowska, dar a ulterior a pierdut lupta cu britanica Nekoda Smythe Davis. În recalificări, Corina a învins-o pe sârboaica Jovana Rogic şi s-a calificat pentru meciurile care decid medaliile de bronz, unde a fost învinsă de germanca Johanna Mueller.

Tot la 57 de kilograme, Loredana Ohâi a câştigat primul meci cu unguroaica Hedvig Karakas, dar a pierdut apoi la bulgăroaica Ivelina Ilieva.

O altă judoka româncă, Monica Ungureanu, a fost învinsă în primul al categoriei 48 de kilograme de franţuzoaica Scarlett Gabrielli, în timp ce Andreea Ştefănescu a fost întrecută în primul tur de sârboaica Milica Nikolic, la aceeaşi categorie.

La masculin, la 60 de kilograme, Amado Lazea l-a învins pe israelianul Artiom Arshanski, dar apoi a pierdut la rusul Dimitri Kulikov. Alexa Ferariu a câştigat la fel primul meci cu austriacul Ludwig Paischer, dar a pierdut apoi la portughezul Nuno Carvalho.

Laszlo Szoke l-a întrecut pe croatul Mislav Krcek la 66 de kilograme, dar a fost învins apoi pe ucraineanul Georgii Zantaraia. Remus Lazea a câştigat primul meci cu polonezul Michal Bartusik, dar a pierdut în continuare la ungurul Bence Zambori. La 73 de kilograme, Dan Fâşie a fost învins în primul meci de belgianul Sami Chouchi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite