Anamaria Prodan spune că soţul ei şi-a găsit echipă: unde va antrena „Reghe“ şi în ce oraş îşi va stabili reşedinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Soţia tehnicianului de 39 de ani nu e cea mai credibilă sursă, în condiţiile în care, când era clar că Laurenţiu Reghecampf e pe cracă la Al-Hilal, ea susţinea contrariul cu vehemenţă.

Sâmbătă, de Valentine’s Day, Laurenţiu Reghecampf i-a făcut soţiei sale cadou o vilă de un milion de dolari în Las Vegas. 

Şi cum nicio faptă bună nu rămâne fără răsplată, a doua zi antrenorul a fost dat afară, oficial, de Al-Hilal. La arabi până şi concedierile sunt însă profitabile, aşa că „Reghe“ urmează să primească despăgubiri între 1,5 şi 2,7 milioane de dolari, în funcţie de negocierile cu oficialii clubului. 

O parte din aceşti bani s-au dus pe amenajarea casei din Vegas, după cum a povestit Anamaria Prodan. „Pe mobilă şi redecorarea casei am mai cheltuit 500.000 de dolari. Casa din Vegas o să fie reşedinţa noastră permanentă. Vrem să ne mutăm toţi, toată familia. Acum o să mergem în Dubai să vorbim cu noua echipă a lui Laur. E mai uşor să ajungi din Dubai în Vegas“, a povestit soţia antrenorului la Antena Stars.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite