Anamaria Prodan: „Să mulţumeşti în culcare şi în sculare că ţi-a dat Dumnezeu şansa să poţi scrie despre Reghecampf!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf FOTO Click!
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf FOTO Click!

Anamaria Prodan continuă „să se afirme“ pe reţele de socializare cu mesaje jignitoare la adresa ziariştilor care îndrăznesc să-l critice pe Laurneţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Al-Hilal, iar unul dintre cele 10 motive expuse de  "Adevărul" îl reprezintă implicarea peste măsură a soţiei sale. Aceasta se erijează în atotştiutoare şi pune la punct orice jurnalist care îndrăzneşte să scrie ceva negativ la adresa soţului ei. Ultimul intrat în colimatorul jignirilor este Andrei Vochin, pentru acest articol din Gazeta Sporturilor.


Ce a scris pe Facebook Anamaria Prodan
“Eu stau şi citesc de câteva săptamâni bune cam tot ce apare în presa sportiva din România ... este incredibil ca un popor să aiba numai oameni răi şi urâţi din toate punctele de vedere….
Cum sa fii atât de frustrat, de urât la suflet să aminteşti numai lucruri de genul... REGHE NE A FĂCUT DE RÂS, nu e bun.... Mă întrebaţi de ce-i înjur pe aceşti neica nimeni? Pentru faptul că sunt vai de mama lor, pentru faptul că frustrarea lor vine probabil din faptul că scriu de o viaţă la o mie de ziare şi nimeni nu le reţine numele!!!! Pe bune! Acest antrenor în "lunga lui carieră de 4 ani"a realizat atât de multe lucruri... Mii de alţi antrenori nu reuşesc în 3 vieţi să facă un sfert din cât a facut Reghe. Oare nu se simt penibil când scriu că Reghe nu este decât unul care face pregatire fizică bine?! Oare tactica meciurilor memorabile a făcut o mama lor??? Oare tot mama lor a dus echipele conduse de el in finale???
Repet, cât de gol şi urît să fii ca om să refulezi în halul asta?! Aş putea să spun că ne caracterizează pe noi românii răutatea şi frustrarea! Aş putea să spun că suntem un popor pe care nimeni nu dă 2 bani din cauza acestor specimene rele si invidioase. Dar cred că finalul trebuie să sune aşa.... Suntem un popor mic şi săarac... Oamenii care locuiesc în această ţară sunt frumosi şi inimoşi.... Dar aceste cioturi ies ca păduchii în frunte şi umbresc tot ceea ce a mai rămas frumos din această ţară! Noi, românii, ne slăvim virfurile numai după ce acestea dispar... Mor.... Şi atunci tot ca să ieşim în evidenţă... Iar dacă vb despre noroc şi ştiinţă....
Dragă jurnalist... Tu ai avut noroc în viaţă să faci parte din anturajul acestui ziar... Reghe a avut parte de ştiinţă în viata lui .. Noroc au şi proştii..... Ştiinta vine mai greu.... Ce zici? Poate pentru faptul ca te-ai afundat atât de mult în tainele acestui sport ai început să crezi ca eşti antrenor. Dragul meu, de la tv pare uşor... Încearcă să joci o finală te rog..... Dar ce visăm noi la finală? Încearcă să stai în faţa unei echipe să vorbeşti! Îţi spun eu dragul meu că îţi  tremură picioarele numai când vezi câta lume pe stadion se uită la tine. Reghecampf a avut onoarea să- şi audă numele scandat pe multe stadioane mari din lume.... Tu? Ai avut onoarea asta? Nu! Şi nici nu o să apuci în viaţa ta să o ai! O să-ţi spun de ce dragul meu! Pentru faptul că nu ai pe cineva ca mine lânga tine să moară apărându-şi familia şi sotul în primul rând… Pentru faptul ca nu ai talentul soţului meu şi nici într-o sută de vieţi nu o să-l ai! Pentru faptul că nu te cunoaşte nimeni şi nimeni nu vb despre tine! Doar tu vorbeşti despre soţul meu:) pentru că el este vedetă iar tu un simplu muritor. Aşa vei rămâne forever dragul meu! Şi nu-ţi spun asta din răutate! Pur şi simplu îţi aduc aminte că Reghe este prea mare pentru tine! Că trebuie să mulţumesti în culcare şi în sculare că ţi-a dat Dumnezeu şansa să poti scrie despre o vedetă precum este Reghecampf! Şi ca sfat dragul meu... În loc să scuipi frustrare şi rautate în momentul în care iei un pix în mână.... Respiră adânc, zâmbeşte, gândeşte-te ca nu ai cum să-l ajungi pe Reghe sau să fii la degetul lui mic.... Dar ai aceasta şansă să-l vezi câteodată în faţa ta şi să schimbi două cuvinte. Dragule, tu chiar ai ce învăţa de la Reghecampf!!!! Faţă de tine, Reghecampf este un învingător! Un om care face cinste acestei ţări! Un ambasador al acestei ţări! Tu ce eşti? Sau ce reprezinţi? Ce-ai făcut în viaţa ta? Sorry, nu-mi amintesc! Multa baftă dragul meu! Să-ţi lumineze Dumnezeu mintea şi sufletul! Asta-ţi doresc eu ţie!”.

Anamaria Prodan: Pe soţia dvs o cunoaşte doar poştaşul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite