Abstinenţa sexuală, unul dintre secretele unei echipe din Serie A. Află detalii picante despre acest caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lavezzi
Lavezzi

Dacă AC Milan a avut o prestaţie dezamăgitoare în sezonul trecut, şi datorită numeroaselor accidentări din lot, cu totul altfel stau lucrurile la o altă echipă din Serie A.

Gruparea din sudul Italiei este lideră la numărul foarte scăzut de accidentări. Secretul a fost dezvăluit de medical principal din staff-ul napoletanilor, Alfonso De Nicola, în paginile cotidianului Corriere del Mezzogiorno, citat de Romaniansoccer.

Mereu a existat, legat de fotbalişti, întrebarea: "E bine sau nu să faci sex înaintea meciurilor?". Medicul echipei Napoli a spus "nu". Şi le-a fost impus acest lucru jucătorilor napoletani, pe lângă alte reguli strcte pe care trebuie să le respecte. Două zile de abstinenţă sexuală înaintea unui meci pot face minuni, susține De Nicola. Dar nu numai atât. "Să mănânce la ore fixe, să mănânce mâncăruri biologice, să nu consume alcool în exces, să nu subestimeze nici cea mai mică anomalie muscular apărută, să evite sexul în cele două zile care preced o partidă. Toate acestea sunt esenţiale pentru a evita întinderi, rupturi, contracturi şi inflamaţii musculare. Pentru noi, acestea sunt reguli", a declarat Alfonso De Nicola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite