Şumudică, pus pe liber de turci: Gaziantep a anunţat, oficial, plecarea românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Marius Şumudică (49 de ani) a izbutit o performanţă care cu greu va putea fi egalată vreodată: marţi, a ajuns cu Gaziantep pe primul loc în Superliga turcă, iar sâmbătă a provocat un scandal atât de mare cu conducerea, încât a fost pus pe liber!

CV-ul lui Marius Şumudică, ca antrenor, include 17 echipe. Şi în doar două rânduri, fostul rapidist a prins mai mult de un an la un club. S-a întâmplat prima dată la Astra, unde a stat între aprilie 2015 şi iunie 2017, şi a doua oară acum, la Gaziantep, unde a fost numit la 14 iunie 2019. Din păcate, această aventură tocmai s-a încheiat astăzi.

Iar asta pentru că Marius Şumudică, deşi cu rezultate impresionante, a „reuşit“ să provoace un scandal legat de prelungirea contractului său, scadent în vară, care i-a iritat atât de mult pe turci, încât au preferat despărţirea de tehnicianul român, încă de acum!

„Drumurile noastre s-au despărţit. Marius Şumudică a antrenat aproximativ un an şi jumătate la Gaziantep. Ne exprimăm recunoştinţa sinceră faţă de Şumudică şi întregul său staff pentru contribuţia adusă echipei noastre în timpul serviciului. Le urăm succes în următoarea aventură“, a anunţat conducerea clubului Gaziantep printr-un comunicat.

Cel mai probabil, Marius Şumudică va merge acum în Arabia Saudită, la Al-Shabab Riad, grupare pe care a mai pregătit-o, în sezonul 2018-2019. Şi de la această formaţie a plecat, deoarece, în ciuda rezultatelor bune, i-a indignat pe arabi cu comportamentul său!

CITEŞTE ŞI:

Şumudică, uşurat: A explicat ce va face după despărţirea de Gaziantep

Şumudică a plecat, Dan Petrescu tocmai a fost numit în funcţie: Noua sa echipă are trei români în lot

57 de meciuri oficiale a adunat Marius Şumudică la Gaziantep: 24 de victorii, 20 de remize, 13 înfrângeri.   4 e locul pe care Gaziantep se află  acum în Superliga turcă, după 17 partide disputate din care a strâns 31 de puncte. Lider e Beşiktaş cu 34 de puncte din 16 meciuri.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite