Revoltător: Şumudică făcut „ţigan“ la televiziunea turcă VIDEO

0
0
Marius Şumudică, jignit în Turcia, în ciuda rezultatelor bune pe care le are
Marius Şumudică, jignit în Turcia, în ciuda rezultatelor bune pe care le are

Pentru a doua oară în ultima lună, turcii au o remarcă xenofobă la adresa românilor. Pe „Parc des Princes“, un membru din stafful echipei Istanbul Başakşehir i-a făcut „ţigani“ pe arbitrul Ovidiu Haţegan şi pe colegii săi. Iar acum un moment şocant s-a petrecut după partida Sivasspor - Gaziantep.

Ce diferenţă fac patru zile! La începutul săptămânii, Marius Şumudică avea Turcia la picioare, fiind lider în Superligă, pentru 24 de ore, cu Gaziantep.

Acum, Marius Şumudică e luat la şuturi, atât de patronul clubului, după cum „Adevărul“ a scris aici, cât şi de analiştii din fotbalul turc. Pe scurt, toată lumea e revoltată de comportamentul românului care, în plin sezon, când mai e de jucat o jumătate din campionat, încearcă să forţeze mâna conducerii pentru a obţine prelungirea contractului actual, scadent în vară. Lui Şumudică i se reproşează că vrea să profite de pe urma rezultatelor bune pe care le are momentan, în loc să aştepte finalul sezonului pentru a se aşeza la masa negocierilor.

Pe fondul acestor tensiuni, un comentator al fotbalului turc, Erman Toroglu, a avut o ieşire xenofobă la adresa lui Şumudică, sâmbătă seară. Potrivit Digi Sport, Toroglu, fost fotbalist şi arbitru, l-a făcut „ţigan“ pe tehnicianul celor de la Gaziantep, pentru felul în care acesta pune presiune pe conducere! Discursul jignitor al lui Toroglu a fost întrerupt doar la intervenţia moderatorului care i-a atras atenţia invitatului său că nu e corect să recurgă la un astfel de limbaj.

Erman

CUM A DECURS DIALOGUL LA TELEVIZIUNEA TURCĂ?

Erman Toroglu: Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan!

Moderator: Nu mai vorbiţi aşa!

Erman Toroglu: Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?

CITEŞTE ŞI:

Şumudică, pus pe liber de turci: Gaziantep a anunţat, oficial, plecarea românului

VEZI MOMENTUL ÎN CARE ŞUMUDICĂ E FĂCUT „ŢIGAN“

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri