Şumudică pleacă în genunchi din Turcia: Presa îl anunţă demis. Cifrele românului sunt horror

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sumudica

Când a acceptat să preia Yeni Malatyaspor, în octombrie 2021, Marius Şumudică (50 de ani) a făcut o alegere greşită. Din toate punctele de vedere!

Pentru că, în ciuda unui debut în forţă, cu două victorii în primele două partide, apoi s-a ales praful de mandatul lui Marius Şumudică, la Yeni Malatyaspor!

Iată bilanţul românului la echipa care, între timp, a ajuns pe ultimul loc în Superliga turcă: 16 meciuri, 3 victorii, 3 remize, 10 înfrângeri. Golaveraj: 15-26.

Ultimul meci pe care Yeni Malatyaspor l-a câştigat cu Şumudică datează din 2 decembrie, 3-1 după prelungiri în cupă, cu Akhisarspor, o formaţie din liga a 3-a! Oricum, în următoarea fază, elevii lui Şumudică au fost învinşi, acasă, de o grupare de liga a doua, Bandırmaspor (2-3).

În campionat, situaţia a fost, de asemenea, dezastruoasă: nici o victorie în ultimele 13 runde! De fapt, singurele partide în care Yeni Malatyaspor a învins, în campionat, au fost cele de la începutul mandatului lui Şumudică: 2-0 cu Demirspor (16 octombrie) şi 2-1 cu Altay Izmir (22 octombrie). De aici, a pornit seria celor 13 etape fără victorii: 4 remize, 9 înfrângeri.

Şumudică ar fi neplătit de 4 luni şi, aflat deja în România, după eşecul de sâmbătă, 0-1 cu Fatih Karagümrük, nu se va mai întoarce în Turcia, după cum a notat presa din această ţară.

20 din 20 e locul pe care îl ocupă Yeni Malatyaspor în Superliga turcă, după 23 de etape, cu 16 puncte. Echipa e la zece puncte de poziţia a 16-a, prima care asigură rămânerea în prima ligă.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite