Şumudică, dat de gol: Ce angajament şi-a luat ca să ajungă la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

De când s-a aflat că va semna cu vicecampioana României, tehnicianul de 50 de ani a început să joace rolul antrenorului care se lasă cu greu convins de oferta latifundiarului. În realitate, e disperat să ajungă la FCSB!

Fără angajament din luna martie, de când a încheiat conturile cu Rizespor (Turcia) după doar şapte partide oficiale (3 egaluri, 4 înfrângeri), Marius Şumudică a încercat să joace în presă rolul antrenorului care se lasă cu greu convins să preia FCSB. 

„N-am semnat cu nimeni. Şi nici n-aveam cum să semnez prin telefon“, a spus tehnicianul, joi la prânz, pentru Playsport. 

În realitate, tehnicianul de 50 de ani a fost atât de disperat să preia FCSB, încât şi-a luat şi un angajament îndrăzneţ, după cum l-a dat de gol acelaşi Gigi Becali. 

„A spus că ştie lotul. «Cinci ani sunt campion, cinci ani la rând». Aşa mi-a zis Şumudică. Are personalitate, are încredere în el. Îmi place cel mai mult că e un tip cu carismă, ştie să dea şi o palmă, ştie să şi mângăie omul“, a spus patronul FCSB la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite