Şumudică îl apară pe Copos după „moartea“ Rapidului: pe cine îl vede vinovat pentru falimentul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Actualul antrenor al Astrei a bifat peste 100 de meciuri în tricoul giuleştenilor şi a cucerit în Grant singurele sale trofee ca jucător.

Titlul din sezonul 1998-1999 şi cele două Cupe ale României (1997-1998 şi 2001-2002) cucerite cu Rapid l-au legat sufleteşte pe Marius Şumudică de formaţia giuleşteană.

Aflat acum pe banca Astrei Giurgiu, trupă cu care a luat titlul, ca antrenor, tehnicianul de 45 de ani a fost devastat, atunci când a aflat de soarta grupării pe care a pregătit-o în stagiunea 2010-2011.

„Mă doare să văd ce e în Giuleşti. Dar acolo se culege ceea ce s-a semănat. Copos, de bine de rău, a cheltuit, a ţinut echipa la un standard înalt pentru Liga I, avea cele mai mari salarii la un moment dat.

Nu poţi tine un club ca Rapid, un brand, când vinzi trei ape minerale. Nu am nimic cu Moraru, dar când iei un club ca Rapid trebuie să înţelegi că acest club e un fenomen. Trebuie să ai bani să poţi ţine un asemenea club. Iar fotbal fără bani nu mai merge. Va dispărea una dintre echipele frumoase ale fotbalului românesc şi nu e normal“, a spus Şumudică la Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite