Şumudică: „Nu sunt golan!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul meciului cu Gaz Metan, tehnicianul le-a făcut semne obscene fanilor care i-au cerut demisia, iar la final a susţinut că n-are probleme comportamentale. Manifestările antrenorului au şocat Liga I! Şumi s-a aruncat în faţa galeriei, l-a pupat pe Teo Crăciunescu, a fost eliminat, a scandat cu suporterii şi a fost suspendat două etape.

După ce şi-a dat pantalonii jos, la finalul meciului cu Unirea Urziceni, primul din 2011, duminică seară, Marius Şumudică şi-a dat, din nou, în petic. A început „spectacolul" încă înainte de primul fluier al întâlnirii cu Gaz Metan. Atunci când fanii de la tribuna a II-a i-au cerut demisia, antrenorul de 40 de ani le-a răspuns prin semne obscene. A fost doar „încălzirea" pentru ceea ce avea să urmeze. Asta după ce abia fusese amendat cu 15.000 de euro de club întrucât a făcut glume deplasate cu prietena lui Marius Constantin, Kinga. 

„Vulcanul" Şumi a „erupt", pur şi simplu, la golul doi al Rapidului! A alergat de la banca tehnică şi s-a aruncat în faţa galeriei. Fireşte, arbitrul Teo Crăciunescu l-a trimis în tribune pentru gestul său. Centralul a fost „răsplătit" pentru decizia sa fiind pupat de Şumi. Trimis în tribună, tehnicianul s-a dezlănţuit la „oficială".

A cântat cu suporterii şi s-a pupat cu ei la fazele de atac ale elevilor săi, iar în momentul în care giuleştenii aveau probleme în defensivă, cocoţat pe banca de rezerve, antrenorul a gesticulat nervos şi a lovit cu picioarele tot ce a întâlnit în cale.

„Marius Constantin este un beţiv"

Şumi nu s-a potolit nici la conferinţa de presă de după meci. Ba din contra! I-a făcut praf pe doi dintre elevii săi cu care se află în conflict deschis. „Marius Constantin este un jucător care bea la 7 dimineaţa din minibar, e un jucător care are permisul suspendat din cauza alcoolului. Un jucător care bea cinci sticle de bere şi fumează un pachet de ţigări, atunci când se duce la testul antidoping.

E un jucător care nu salută niciodată galeria. E un jucător care aruncă cutia de bere când îşi parchează maşina, înainte de antrenament.  E un jucător care mestecă cinci lame de gumă ca să nu miroasă la antrenament. Costin Lazăr e printre cei mai buni mijlocaşi defensiv din ţară, dar nu vrea să-şi prelungească acordul cu Rapid. Cât sunt eu aici, el şi Constantin nu vor mai juca la prima echipă", a încheiat tehnicianul.

A ajuns în presa din Spania

„El Mundo Deportivo" şi ABC.es au relatat despre manifestările lui Şumudică duminică seară. „Antrenorul Rapidului a fost vedeta campionatului românesc, după ce a fost eliminat pentru bucuria sa excesivă de la golul doi al echipei sale", au notat spaniolii.

"Dacă fumez? Este viaţa mea personală, doar nu fumez pe teren! Nu m-au afectat declaraţiile lui Şumudică. Sunt atacurile mârşave ale unui om mic.''
Marius Constantin
fundaş Rapid

"Nu vreau să intru în polemică cu Şumudică, dar nu e normal ca un antrenor să se comporte aşa. Eu nu am mai văzut pe nimeni făcând aşa.''
Cristi Pustai
antrenor Gaz Metan

"Meciul cu Gaz Metan Mediaş a fost câştigat prin nebunia mea, a jucătorilor şi a spectatorilor din tribune. Aşa sunt eu, mă exteriorizez, apoi regret.''
Marius Şumudică
antrenor Rapid

În conflict şi cu Herea

În minutul 60, Şumudică a decis să mute defensiv, iar jucătorul vizat pentru schimbare a fost Ovidiu Herea, înlocuit cu Olberdam. Decizia antrenorului l-a scos din sărite pe Herea, care a gesticulat nervos şi a plecat direct la vestiar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite