Ştiri & Actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn

Inculpat la începutul anului pentru posesie de arme de foc, Gilbert Arenas are probleme mari.

BASCHET
Gilbert Arenas a trimis un SMS care îl acuză

Conducătorul de joc al echipei de baschet Washington Wizards a explicat mai întâi că totul a fost "o glumă proastă", iar apoi a decis să-şi recunoască vinovăţia. Între timp, Arenas s-a sucit iar. El i-a trimis un SMS colegului său Javaris Crittenton, în care îi cerea să spună în faţa tribunalului că nu s-a întâmplat, de fapt, nimic!

ATLETISM
Siraj Gena a câştigat desculţ la Roma

Maratonistul Siraj Gena (Etiopia) a câştigat cursa în lungime de 42,195 km, de la Roma, în două ore, opt minute şi 39 de secunde. El a alergat ultimii 500 de metri desculţ, aducând astfel un omagiu lui Abebe Bikila. După cum bine se ştie, în urmă cu 50 de ani, la Jocurile Olimpice găzduite de capitala Italiei, etiopianul a cucerit titlul olimpic la maraton alergând desculţ. „Am vrut să fac ceva prin care să-i cinstesc memoria" (n.r. Bikila a murit în 1973, la 41 de ani).

SCHI ALPIN
Lindsey Vonn, campioană şi la câştiguri

Schioarea americană Lindsey Vonn (foto) a avut un sezon perfect. Cu un titlu olimpic, unsprezece victorii în Cupa Mondială şi un „Glob de cristal", ea a fost prima şi în ceea ce priveşte câştigurile obţinute. Vonn a adunat 345.000 de euro, depăşindu-le pe poloneza Justyna Kowalczyk, specialistă în schi fond, şi pe prietena sa, Maria Riesh (ambele cu 250.000 de euro). Ea a câştigat mai mult şi decât băieţii, Didier Cuche având 234.000 de euro, iar Simon Ammann „abia" 115.000!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite