Ştire tristă pentru fanii snookerlui: Ali Carter are cancer pulmonar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Allister Carter, 34 de ani, jucător profesionist de snooker
Allister Carter, 34 de ani, jucător profesionist de snooker

Allister "Ali" Carter a primit un diagnostic dur din partea dictorilor, cancer la plămâni, şi va începe un tratament intensiv, bazat pe chimioterapie.

Lumea snookerului e răvăşită de vestea că Ali Carter, de două ori finalist al Campionatului Mondial, are cancer la plămâni. Jucătorul englez de 34 de ani, poreclit "Căpitanul", a mai fost diagnosticat în 2013 cu cancer testicular, dar şi-a revenit după operaţie de extirpare a celulelor canceroase.

Ali Carter, locul 13 mondial, a câştigat mai multe turnee, printre care Welsh Open, German Masters sau Shanghai Masters. şi a fost de două ori finalist al Campionatului Mondial de snooker, fiind învins de fiecare dată de conaţionalul său Ronnie OSullivan. 

El ar fi trebuit să joace chiar azi în Wuxi Classic, la Gloucester, dar s-a retras din turneu.

Jucătorii de snooker i-au transmis mesaje de încurajare lui Ali Carter. "Veştile despre Ali sunt şocante. Gândurile noastre merg spre el şi familia lui. Să sperăm că îşi va reveni complet", a spus Shaun Murphy.

Jimmy White, de 6 ori finalist la Crucible, şi care a trecut şi el în 1995 peste un cancer testicular, a spus: "Ne rugăm pentru tine, prietene!".  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite