Îi bate obrazul lui Messi: Ce a spus fostul vicepreşedintele al Barcelonei despre ce face Leo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi vrea să meargă la Manchester City, considerând că are şansa de a câştiga din nou Liga Campionilor, dacă va lucra cu Guardiola
Messi vrea să meargă la Manchester City, considerând că are şansa de a câştiga din nou Liga Campionilor, dacă va lucra cu Guardiola

După 17 ani petrecuţi la clubul catalan, din păcate, marea vedetă argentiniană n-a ştiut să facă astfel încât despărţirea de gruparea blaugrana să se producă în mod decent.

E evident că Barcelona şi Messi au avut 17 ani în care ambele părţi au avut enorm de câştigat în urma acestei colaborări, însă realitatea e că Barcelona a existat şi a fost un club mare şi înainte ca Messi, un puşti sosit din Argentina, să îmbrace tricoul echipei.

Ceea ce se întâmplă acum reflectă o situaţie regretabilă în care un jucător se crede mai mare decât un club de tradiţie. Messi a lipsit de la primele acţiuni ale Barcelonei în pregătirea noului sezon şi, potrivit presei internaţionale, astăzi ar urma să aibă loc o întâlnire între tatăl său şi preşedintele Barcelonei, Josep Bartomeu.

Familia Messi speră ca după acest dialog, primul de când a izbucnit conflictul, Leo să fie lăsat să plece la Manchester City, deşi mai are contract cu Barcelona până în iunie 2021. Potrivit informaţiilor din presă, City a pregătit 100 de milioane de lire sterline pentru transferul lui Messi, în schimbul căruia e pregătită să dea şi doi jucători Barcelonei.

Cert e că această telenovelă e departe de final, însă, orice s-ar spune, Messi şi-a „pătat“ imaginea prin modul în care îşi forţează plecarea de la Barcelona. De această părere e şi Jorde Mestre, fost vicepreşedinte la gruparea catalană.

Ce a spus Jorde Mestre?

*Ce pot să spun e că îmi doresc ca ei (n.r. - reprezentanţii clubului şi Messi) să-şi reconsidere poziţia, să stea la masa tratativelor şi să găsească soluţii.

*Când apar avocaţii şi sunt trimise faxuri, atunci lucrurile se complică prea mult. Ieşirea de pe scenă trebuie să se facă în mod demn, cum merită Messi. Cel mai bun jucător din istorie nu pleacă trimiţând un fax.

*Din punct de vedere strict contractual, viitorul lui Messi e în mâinile Barcelonei. Atât clubul, cât şi Liga Spaniolă de Fotbal (n.r. - La Liga) spun acelaşi lucru. 

*La Barcelona sunt nişte legende ale clubului, precum Xavi, Iniesta şi Puyol. Aici intră şi Messi. Şi pentru tot ce au făcut astfel de jucători pentru club, ei au acest drept de a decide când vor să plece de la Barcelona. Dar totul trebuie să se facă în mod demn. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite