99% calificate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O predicţie a celor de la Castrol Football ne arată faptul că Germania, Spania, Olanda şi Anglia sunt aproape sigure de prezenţa la CE 2012. Excluzând grupa României, alte 16 meciuri sunt programate, astăzi şi mâine, în preliminariile turenului final de anul viitor din Ucraina şi Polonia.

Grupa A: Nemţii mătură tot! - Contra Kazahstanului, Mannschaft-ul lui Joachim Löw va obţine, probabil, a  cincea victorie din tot atâtea meciuri. Austria şi Belgia vor reedita la Viena încredibilul 4-4 înregistrat în turul din octombrie.

Grupa B: Trece Armenia peste Rusia? - Cu un egal în Macedonia şi cu o victorie, pe teren propriu, cu Slovacia, armenii şi-au aprin s imaginaţia: cu alte trei puncte contra Rusiei, vor ajunge pe primul loc. Bătută de Armenia în preliminarii şi de Luxemburg în ultimul amical, naţionala Slovaciei, participantă la CM 2010, încearcă să evite o altă ruşine în Andorra.

Grupa C: Slovenia, cu şapte „italieni"! - Pentru că au fost eliminaţi în ultima etapă de campionat, De Rossi şi Balotelli au fost lăsaţi acasă. La Ljubljana, Italia se va întâlni cu şapte jucători sloveni care activează în Serie A. Serbia joacă primul meci oficial după cel cu Italia din octombrie 2010, pierdut cu 0-3 la „masa verde" din cauza huliganilor.

Grupa E: Olanda - Ungaria X 2 - În cinci zile, Olanda şi Ungaria se vor întâlni de două ori. De la olandezi lipsesc Robben, Huntelaar şi Van Bommel. Selecţionerul Bert Van Marwijk a apelat la Ruud Van Nistelrooy.

Grupa F: Georgia, invincibilă cu Keţbaia - Înainte de a primi vizita Croaţiei, naţionala Georgiei este neînvinsă de nouă meciuri, adică de când a fost preluată de Temuri Keţbaia. Israelienii pot reintra în calculele calificării doar dacă obţin şase puncte din „dubla" cu Letonia şi Georgia.

Grupa G: Englezii au scăpat de Bale - Galezul Bale (Tottenham) era principala ameninţare pentru echipa lui Capello în „războiul britanic" dintre Ţara Galilor şi Anglia. Bale a devenit însă indisponibil. Probleme de lot au şi englezii, Gerrard şi Rio Ferdinand nefiind apţi de joc. Atât Bulgaria cât şi Elveţia au deja două înfrângeri, astfel că întâlnirea directă de la Sofia are caracter „eliminatoriu".

Grupa H: Război în Nord - Cu un parcurs perfect până acum, Norvegia lui Egil Olsen este una dintre surprizele plăcute ale preliminariilor. În schimb, vecinii danezi, antrenaţi de un alt Olsen, Morten, au făcut deja un pas greşit (1-3 în Portugalia). La Oslo se va da o adevărată „bătălie a Nordului".

Grupa I: Spania, test cu „tânăra" Cehie - Campioana europeană şi mondială îşi poate asigura calificarea cu maximum de puncte din „dubla" cu Cehia (azi) şi Lituania (marţi). Vicente del Bosque nu se va putea baza pe Puyol, Pedro şi Fabregas, toţi accidentaţi. Naţionala Cehiei e în plin proces de tranziţie. Astfel, în lotul pentru meciul de astăzi de la Granada şi-au făcut loc şase jucători de la naţionala Under 21, calificată la Europeanul din vară.

Predicţia făcută de Castrol Football

Ţară    Şanse de calificare

Germania    99,9%
Spania    99,7%
Olanda    99,6%
Anglia    99,1%
Croaţia    96,4%

Grupa D

Franţa    82,3%
România    27,3%
Belarus    26,8%
Bosnia    12,4%
Albania    0,5%
Luxemburg    0%

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite