VIDEO Peste 2.200 de joburi în companii de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2.250 de joburi în companii lider în domeniu sunt scoase la concurs pentru tineri în cadrul Târgului Angajatori de Top, organizat la Sala Palatului din Bucureşti. Oferta şi participarea se situează la nivelul anului 2007, un an foarte bun pentru recrutare.

Din domeniul consultanţei sunt prezente firmele Ernst&Young, Deloitte, PricewaterhouseCoopers, KPMG, Accenture şi Bearing Point,  din IT&C  participă Microsoft, IBM România, Oracle, Intel, HP, Freescale, Ericsson. Din zona  outsourcing - Genpact, Wipro, iar din domeniul bancar - BRD, BCR, Raiffeisen Bank. Nu lipsesc nici companiile media precum  Adevărul Holding, Google şi Intact.

Citeşte şi: Vezi aici ce trebuie să faci ca să te angajezi din timpul facultăţii

La târg sunt oferite şi aproximativ 250 de programe de pregătire şi internship, în companii precum Kraft Foods Romania, BCR, Coca-Cola, Gameloft, JTI, Grup Renault Romania, Microsoft, Rompetrol, Bergenbier, Pepsico. Programele de internship sunt stagii de practică de două-trei luni, de obicei neplătite, pentru studenţi. Programele de pregătire sunt stagii de cel mult 12 luni oferite celor care au absolvit facultatea. Specialistul în recrutare Dragoş Gheban spune că rata celor care semnează un contract pe durată nelimitată la încheierea internshipului este de 15%, iar la pregătire, de 90%.  Târgul se încheie astăzi, la ora 17.00.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite