Vasile Bănescu: „Datoria fiecăruia dintre noi este să ia foarte în serios boala şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor”

Vasile Bănescu: „Datoria fiecăruia
dintre noi este să ia foarte în serios boala şi
să
asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor”

Autorităţile au anunţat marţi un record absolut de cazuri noi de Covid-19 în 24 de ore.

Vasile Bănescu, purtătorul de Cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a îndemnat cetăţenii să respecte măsurile de protecţie şi să asculte exclusiv sfatul medicului deoarece valul patru al pandemiei este extrem de agresiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În plină, agresivă pandemie, în contextul în care secţiile ATI ale spitalelor din întreaga ţară sunt total excedate de bolnavi care agonizează, iar morgile sunt arhipline, datoria raţională şi urgentă a fiecăruia dintre noi, fie şi în ultimul ceas, este să ia foarte în serios boala şi să asculte cu maximă luare aminte exclusiv de sfaturile medicilor, cărora le datorăm deplină încredere şi recunoştinţă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu.

Autorităţile au anunţat marţi un record absolut de cazuri noi de Covid-19 în 24 de ore. Mai precis,  au fost identificate 18.863 de cazuri noi de COVID-19 şi s-au înregistrat 561 de decese. Numărul pacienţilor internaţi la ATI a ajuns la 1.805 de persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările