Sandu Geamănu a fost arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu Geamănu (stânga) a fost arestat în mai multe rânduri pentru furturi şi tâlhării
Sandu Geamănu (stânga) a fost arestat în mai multe rânduri pentru furturi şi tâlhării

Interlopul Sandu Geamănu a fost luat de mascaţi, ieri-dimineaţă, de acasă, fiind suspect de comiterea unei crime în noiembrie 2008 în cartierul Ghencea din Capitală.

UPDATE Sandu Geamănu a fost arestat preventiv, pe numele său Tribunalul Bucureşti emiţând un mandat pentru 29 de zile, sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi violare de domiciliu.

Geamănu, alături de alţi trei presupuşi complici, ar fi intrat în casă peste un om de afaceri în vârstă de 74 de ani şi l-au bătut crunt. În urma loviturilor, bărbatul a încetat din viaţă la spital. Anchetatorii susţin că ucigaşii au luat din casă peste 250.000 de lei şi au furat şi maşina victimei, un Audi Q7.

Acuzat de omor deosebit de grav

Sandu Geamănu ar fi vândut ulterior limuzina. Ucigaşii ar fi fost prinşi atât de greu, întrucât la momentul jafului aveau cagule pe faţă.

Sandu Geamănu, pe numele său real Ilie Alexandru, este acuzat de omor deosebit de grav şi violare de domiciliu.

Poliţiştii mai caută alţi doi suspecţi. Numele său a fost implicat în mai multe dosare penale, dar şi în ancheta privind furtul maşinii lui Gigi Becali. Geamănu este considerat ca fiind cel care a comandat furtul autoturismului lui Becali. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite