Râmnicu Vâlcea: Trei tineri suspecţi de gripă porcină, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale la Râmnicu Vâlcea
Revista presei locale la Râmnicu Vâlcea

Ziarele locale amintesc de noi cazuri de infecatre, unele confirmate, altele doar suspiciuni cu virusul AH1N1. În altă ordine de idei aflăm că Poliţia este datoare vândută la... Medicina Legală.

Trei tineri suspecţi de gripă porcină

Cadrele medicale de la Primiri Urgenţe au trimis cu ambulanţa la secţia Boli Contagioase, trei tineri din Râmnic suspectaţi de gripă porcină, care s-au întors din străinătate, mai exact din Slovacia. Grecia şi Ungaria. Amănunte în Viaţa Vâlcii.

Student vâlcean bolnav de gripă porcină

Laboratorul de la Bucureşti a confirmat infectarea cu virusul AH1N1 a unui student din Râmnicu Vâlcea, care învaţă la o facultate din Piteşti. Tânărul nu are contacţi pentru că în perioada cât a fost bonav a stat acasă. Detalii citiţi în Monitorul de Vâlcea.

Poliţia, datoare vândută la Medicina Legală

Poliţia Vâlcea datorează cca. 5 miliarde de lei vechi pentru documentele şi investigaţiile realizate la cerere de Serviciul Judeţean de Medicină Legală. Din această cauză la SJML Vâlcea sunt probleme financiare, nereuşindu-se astfel acreditarea ISO, pe care o cer normele europene. Amănunte în Curierul de Vâlcea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite