O fostă dansatoare din buric a fost angajată într-o companie strategică

O fostă dansatoare din buric a fost angajată într-o companie strategică

Raluca Paraschiv- Instagram

Raluca Paraschiv este o fostă dansatoare din buric şi are atestat de make-up artist. La începutul acestei luni a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica, compania de stat care asigură mentenanţa Sistemului Energetic Naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paraschiv a dat un concurs, pe data de 2 iulie, în care cea mai tehnică cerinţă a fost „cunoaştere PC pachet MS Office 2010”. De asemenea, cei care voiau să dea concursul trebuiau să sune pentru a afla bibliografia, potrivit România Liberă. 

Aceasta este absolventă al Facultăţii Spiru Haret şi a frecventat cursurile postliceale ale Şcolii de Poliţie, iar vreme de şapte ani a lucrat la Poliţia Rutieră din Bucureşti. A recomandat-o şi faptul că este fiica unuia dintre liderii de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne. 

Cu toate acestea, urmele lăsate de aventurile de dansatoare din buric încă sunt prezente pe internet. Mai multe anunţuri arată şi preţurile pentru fiecare prestaţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările