Articol publicitar

Mircea Vintilă alege confortul românesc

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul muzician Mircea Vintilă, cel care ne încantă de peste 4 decenii cu melodiile sale, începând cu apariţiile de la vremea naşterii folkului românesc în Cluburile  studenţeşti, apoi la Primăvara Baladelor, Cenaclul Flacăra şi până la  marile săli de spectacole din România dar şi de peste hotare, alege progresul tehnologic dar şi promovarea produselor fabricate în România.

Ne este onorant că Mircea Vintilă a achiziţionat de pe site-ul nostru seturi de lenjerii de pat fabricate în România  redecorându-şi dormitorul cu produse de calitate, dar, mai important, cu produse fabricate în România. De ce a ales să cumpere de pe site? În primul rând pentru că online este mult mai simplu, poţi viziona peste 400 de modele, în liniştea de acasă, fără vânzătoare cateodată agasante, pentru că nu este nevoie sa transporţi produsele de la magazine acasă, prin ploaie sau vânt, apoi, comandând pe internet produsele îţi ajung direct acasă şi, nu în ultimul rând, pentru că la primul outlet de lenjerii de pat din România, www.lenjeriipat-outlet.ro, cumperi mai ieftin decât din magazin şi poţi achiziţiona produse realizate în România, la Pucioasa.

image

Un titan al muzicii de bună calitate cum este Mircea Vintilă a ales produse fabricate în România, iar asta spune mult despre dorinţa tot mai mare a oamenilor de calitate de a preţui, motiva şi încuraja economia României.

Mircea Vintilă a reuşit, încă o dată, să fie un foarte bun exemplu de eficienţă, patriotism şi bun gust.

Aşteptăm cu nerăbdare următorul concert, dar, mai ales, noul album!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite