Meteo: Vremea se încălzeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câmpul de presiune atmos­ferică ridicată, din vestul şi din nord-vestul continentului, se va deplasa spre est şi va ocupa zona ţărilor baltice, inclusiv Finlanda, dar şi Europa Centrală.

În est, în restrângere şi în deplasare spre vestul Siberiei, mai este activă o zonă depresionară. În bazinul Mării Mediterane, presiunea va scădea uşor, îndeosebi în estul acestuia. Şi la noi, presiunea va scădea uşor în sud şi în sud-est. În aceste condiţii, temperaturile maxime, cuprinse între 12 şi 20 de grade şi minimele de mâine dimineaţă, cuprinse între 2 şi 8 grade, vor caracteriza o zi normală de primăvară. Cerul, variabil, va fi ceva mai noros în sud şi în sud-est, unde, pe arii restrânse, va ploua slab, îndeosebi ziua. În restul teritoriului, mai ales la munte, va ploua izolat.

Mâine

Vremea va fi caldă şi predominant frumoasă, cu maximele cuprinse între 12 şi 22 de grade şi minimele cuprinse între 0 şi 8 grade. Cerul va fi variabil în sud-vest, unde, în zona de munte este posibil ca, izolat, să plouă slab. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Dimineaţa, în depresiuni vor fi condiţii de brumă.

Poimâine

Vremea va fi tot caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 12 grade pe litoral, din cauza influenţei apei mării, şi 22 de grade în Câmpia de Vest. Minimele vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade. Cerul va fi ceva mai noros în nord, în nord-est şi în centru, dar numai la munte va ploua slab pe arii restrânse.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite