Meteo: Toamna părăseşte terenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile marţi
Temperaturile marţi

Presiunea se va menţine scăzută în centrul, în nordul continentului, dar şi în zona Mării Negre şi în centrul bazinului Mării Mediterane, iar în sud-vest şi în vest, presiunea va creşte.

În aceste zone depresionare, la înălţime, se suprapune un aer mai rece care face ca vremea să fie închisă şi instabilă. La noi, presiunea nu va suferi modificări importante, dar ciclonul mediteraneean se va deplasa către Peninsula Balcanică.

De aceea, vremea se va menţine, în general, închisă, local, cu precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare în Moldova, Muntenia, Oltenia, sub formă de ploaie în Dobrogea şi sub formă de ninsoare în restul teritoriului. Vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade.

Mâine

Ziua, cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, local la munte şi pe arii restrânse în Moldova şi în Transilvania. În Dobrogea şi Muntenia vor cădea precipitaţii mixte. Noaptea va ninge slab, izolat în jumătatea de sud a teritoriului, unde şi vântul se va înteţi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade.

Poimâine

Cerul variabil, în vestul şi în nordul ţării, va fi mai noros în restul teritoriului. Va ninge local, în sud şi în sud-est, iar pe litoral, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va prezenta intensificări în Dobrogea, Muntenia şi în sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite