Mesaje de 8 martie. Cele mai potrivite mesaje pentru mama sau iubită de Ziua Femeii

Mesaje de 8 martie. Cele mai potrivite mesaje pentru mama sau iubită de Ziua Femeii

Pe 8 martie putem începe să sărbătorim mamele şi femeile prin mesaje pentru ziua lor FOTO Shutterstock

Pe 8 martie, în multe ţări se sărbătoreşte Ziua Femeii. De exemplu, în Occident, 8 martie este percepută ca ziua femeii ce a luptat pentru drepturi si egalitate. În comunism însă 8 martie reprezintă ziua femeii-muncitoare. Românii percep această sărbătoare ca o zi în care avem prilejul de a ne arăta pretuirea faţă de persoanele care ne-au dat viaţă şi care ne fac existenţa mai frumoasă. Iată câteva mesaje pentru acestea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesaje de 8 martie pentru mama

Dragă mămica mea, îţi urez o primăvară caldă să fie în sufletul tău, tot ce-ţi doreşti şi multe mulţumiri şi îţi mai mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani!

Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!

Ultima ninsoare-ncarcă merii / Dar curând ei plini vor fi de floare! / Martie, mămico, sărbătoare! / Sărbătoarea ta şi-a primăverii!

Îţi mulţumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

Când 8 Martie râde-n prag şi e sărbătoare, darul pentru mama mea e un sărut şi-o floare.

Mesaje de 8 martie pentru mama

O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!

Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!

Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibilă, dar şi puternică în acelaşi timp. În această zi de primăvară îţi adresez un gând bun şi curat, dar şi un mărţişor din suflet. La mulţi ani, mama!

Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit să-ţi spun cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea!

Mesaje de 8 martie pentru iubită, soţie sau pur şi simplu pentru femeile dragi

Fie ca primăvara să-ţi aducă bucurie în suflet, fericire şi linişte. Îţi dorim multă sănătate şi pace şi sper ca într-o zi să te alături şi tu clubului mămicilor că este o experienţă de neimaginat!

Pe aripi de primăvară / 8 Martie lin coboară / Şi în a lui privire / Vă aduce mult noroc şi fericire!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.

Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc!

Sunt cel mai fericit bărbat. Am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie

Mesaje de 8 martie pentru iubită

De 8 Martie îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci grădină, atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul. O primăvară cu multă bucurie!

1.000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îţi doresc să ai parte de o zi specială, la fel ca tine. La mulţi ani!”

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii” 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: