Mâine, în „Weekend Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excepţionala poveste a unui om obişnuit care şi-a găsit paradisul pe „ultima insulă adevărată a Thailandei“

Ziarul tău favorit îţi aduce weekendul mai devreme! De mâine, „Weekend Adevărul", ghidul complet de actualitate şi de petrecere a timpului liber, apare în fiecare vineri, în 96 de pagini, cărora li se adaugă cele 32 de pagini ale revistei tale de Sănătate!

Din numărul de mâine al publicaţiei, care s-a impus în conştiinţa cititorilor drept cel mai mare ziar din presa autohtonă, poţi afla fascinanta poveste a unui european oarecare, ajuns pe o insuliţă tropicală neştiută, Koh Bulone, situată în vecinătatea graniţei dintre Thailanda şi Malaysia.

După cum relatează corespondenta noastră specială Adina Brânciulescu, ale cărei scrieri propovăduiesc întoarcerea la bucuriile simple ale vieţii, „Jack (foto) s-a născut în Polonia, dar şi-a trăit cea mai mare parte din viaţă în Suedia. A avut cinci soţii şi cel puţin tot atâtea profesii. A umblat mult şi a trăit în multe feluri.

A fost fermier în nordul îndepărtat, dar şi scafandru în Cuba. Prin anii '90, o tragedie i-a schimbat viaţa. În timpul unor lucrări la 37 de metri adâncime în Marea Nordului, a suferit un accident care i-a amputat un braţ. A fost salvat de colegi, dus în spital, unde braţul i-a fost pus la loc, dar a rămas paralizat şi a fost scos la pensie.

După doi ani, s-a întâmplat miracolul: încet, dar sigur, braţul şi-a revenit, iar viaţa lui a reînceput. Când a venit prima oară pe Bulone, i-a plăcut şi nu a mai plecat. Acum, are 67 de ani, arată de 50, la gesturi şi grimase seamănă izbitor cu Jack Nicholson, şi la trăsături, cu Anthony Hopkins ". Jack, omul care  a ales să trăiască pe „ultima insulă adevărată a Thailandei", e şi motivul pentru care colaboratoarea noastră, aflată în Asia alături de soţ şi de băieţelul lor Vladimir, s-a „cazat" pe plaja puţin turistică şi stâncoasă de pe insuliţa fără curent, internet, apă caldă şi maşini.

VĂ RUGĂM SĂ NE SCUZAŢI!

Tot în numărul de mâine al ziarului „Weekend Adevărul" se găsesc şi „Gafe de pomină din presa scrisă". Fără prejudecăţi şi fără ipocrizii, cum se spunea pe vremuri, colegii noştri au căutat şi au găsit în ziarele din România de după decembrie 1989 greşeli de neuitat, unele, cu totul savuroase, altele de-a dreptul sinistre! 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite