La a doua ediţie a maratonului vaccinării din Bucureşti se va administra şi vaccin Johnson&Johnson

La a doua ediţie a maratonului vaccinării din Bucureşti se va administra şi vaccin Johnson&Johnson

În cadrul primei ediţii a maratonului vaccinării anti-COVID din Bucureşti- 20.360 de persoane au fost vaccinate anti-COVID,FOTO RO Vaccinare

La ediţia a II-a a maratonului vaccinării din Bucureşti, care se va organiza pentru a se administra doza de rapel, va exista şi posibilitatea imunizării cu vaccinul Johnson&Johnson, ser administrat într-o singură doză, a declarat profesorul universitar doctor Viorel Jinga, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Maratonul a contribuit semnificativ, poate, şi la aceste cifre prezentate de domnul ministru astăzi. A fost însă mai mult propagarea imaginii vaccinării, nu ne-am propus să facem 20.000, sigur că discutam de 10.000-15.000, dar am depăşit cu mult acest lucru, dar nu acesta a fost scopul nostru, să avem o cifră, ci să promovăm această imagine a vaccinării în zonele sociale unde există rezistenţă sau există ezitare la vaccinare. (...) 

La rapel vom avea, şi o să mediatizăm, şi vaccin Johnson&Johnson care este cu o singură administrare, deci, pe lângă cei care vin la rapel, vom administra (...) acest Johnson&Johnson, care este o singură injectare", a declarat Viorel Jinga, vineri, în cadrul conferinţei "Responsabilitatea socială a universităţilor din România" organizată de DC News Media Group, citat de Agerpres.

În cadrul primei ediţii a maratonului vaccinării anti-COVID din Bucureşti, desfăşurat în perioada 7-10 mai, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională din Bucureşti, 20.360 de persoane au fost vaccinate anti-COVID,  cu Pfizer, potrivit datelor prezentate la finalul evenimentului de rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila".
 
Cei care s-au vaccinat la Maratonul Bucureşti vor putea face şi rapelul, după 3 săptămâni, la aceleaşi centre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările