Gânduri la sfârşit de an

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incet, dar sigur, ne apropiem de finalul acestui an. „Analizeaza trecutul, examineaza prezentul si priveste spre viitor”, spunea un autor anomim aflandu-se probabil intr-un moment al bilantului. Si e bine sa facem din cand in cand un bilant al timpului, deoarece avem astfel sansa sa autoanalizam realizarile prezente si sa ne dorim evolutia.

In anul ce tocmai se incheie, cuvantul de ordine a fost schimbarea. Au avut loc multe schimbari – de la schimbari legislative, schimbari ale comportamentelor in piata de energie electrica, schimbari ale prioritatilor in sector. 

Iar noi – fiind un jucator important in piata de energie electrica -  am incercat sa aducem o contributie cat mai mare la continutul legislatiei, astfel incat sa fie puse in mod corect bazele colaborarii intr-o piata concurentiala.     

Si, pentru ca suntem intr-o permanenta evolutie si ne dorim servicii cat mai eficiente si de calitate, am initiat de asemenea si schimbari operationale care sa fie in concordanta cu legislatia primara si secundara. Am introdus sistemul de autocitire care, in opinia mea, este unul dintre cele mai importante si raspunde solicitarilor unui numar mare de clienti.

In 2015 mi-as dori ca si mai multi clienti sa se bucure de avantajele serviciului E-factura si sa simplificam in acest fel procesul de transmitere si primire a comunicarilor de toate tipurile dintre CEZ si acestia. Vom comunica mai mult cu clientii nostri si vom folosi tehnologia momentului in avantajul lor, pentru a castiga timp si pentru a se bucura de servicii eficiente.

Asadar, ne dorim ca anul 2015 sa fie anul in care ne consolidam serviciile oferite clientilor casnici si comerciali.

Iar deschiderea pietei pentru clientii casnici este un lucru extrem de favorabil pentru ca ne ofera oportunitatea sa ne intampinam clientii cu oferte atractive si personalizate pentru nevoile fiecaruia. Indiferent de segmental de client, domeniul lor de activitate sau consumul acestora, le vom putea oferi produse adaptate.

Acceptam asadar provocarea unui nou an in care suntem pregatiti sa oferim tot ce avem mai bun!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite