FOTO “Hai la o bere «sub» manifestaţii!” La suprafaţă se protestează, în pasajul Universităţii se bea bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda celor aproximativ o mie de persoane adunate, până în prezent, în Piaţa Universităţii, cafenele din Pasajul Universităţii sunt aproape pline. În timp ce unii români scandează lozinci anti-guvernamentale, alţii au ales să stea la bere în localurile din centrul Capitalei, privind detaşaţi manifestaţiile de la televizor.

Potrivit reporterilor "Adevărul" aflaţi la faţa locului, cafenelele din Pasajul Universităţii sunt aproape pline. Aici încă se mai aud scandările protestatarilor de la suprafată. Cu toate aceste, clienţii nu par a fi deranjaţi, ei urmărind de la televizor manifestaţiile care au loc chiar "deasupra" lor.

image

Citeşte şi:
LIVE TEXT Protestatarii revin în Piaţa Universităţii! Îl vor pe Arafat ministrul Sănătăţii

FOTO Covrigi şi baloane de vânzare la proteste. Portretul revoluţionarului ieşit în stradă de foame

Mai ferite de strigătele manifestanţilor sunt cafenelele şi barurile din Centrul Istoric al Capitalei, care nu sunt, însă, atât de populate. Românii ieşiţi la cafea sau la bere au fost întâmpinaţi de o atmosferă liniştită în Centrul Vechi. Chiar şi în barurile cu denumiri "revoluţionare", precum El Comandante sau El Dictatori, este o zi anostă de marţi.


Aflat la doar cinci minute de Piaţa Universităţii, Centrul Vechi este pustiu în a cincea zi a protestelor

image
image

Întoarcerea la Ministerul Sănătăţii a lui Raed Arafat va opri sau nu protestele din ţară? Unde este Băsescu în toată această ecuaţie?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite