Doru Ioan Tărăcilă: Marţi va cădea Guvernul Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Doru Ioan Tărăcilă susţine că marţi, 18 septembrie, va cădea Guvernul condus de premierul Călin Popescu-Tăriceanu, înainte ca moţiunea de cenzură a social-democraţilor să

Senatorul PSD Doru Ioan Tărăcilă susţine că marţi, 18 septembrie, va cădea Guvernul condus de premierul Călin Popescu-Tăriceanu, înainte ca moţiunea de cenzură a social-democraţilor să fie depusă la Parlament.

"Există 99,9 la sută şanse ca Guvernul să nu mai aibă susţinere juridică. De circa patru luni am amânat săptămânal supunerea la vot a unui proiect de lege de aprobare a structurii, organizării şi funcţionării Guvernului, iar marţi, 18 septembrie, va fi votat. Este vorba de Ordonanţa de Urgenţă 25/2007 privind aprobarea restructurării Guvernului, care se află în dezbatere în Senat din data de 25 mai", a declarat azi, la Călăraşi, Doru Ioan Tărăcilă.

În opinia senatorului social democrat, marţi seara Guvernul nu va mai avea susţinere legislativă.

"Noul Guvern Tăriceanu, ca să funcţioneze, a trebuit să dea o lege prin care s-au înfiinţat nouă ministere. A desfiinţat şi restructurat ministere şi agenţii, în frunte cu Ministerul Integrării. Ca Guvernul, în totalitatea lui, şi fiecare minister în parte, să poată cheltui legal banul public, trebuie să aibă o lege de organizare şi funcţionare", a spus Tărăcilă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite