Casa lui Toma Caragiu stârneşte scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Caragiu (stânga) vrea să ridice o casă memorială
Elena Caragiu (stânga) vrea să ridice o casă memorială

Toma Caragiu, unul dintre cei mai iubiţi actori români, nu are linişte nici la 34 de ani de la dispariţia sa neaşteptată, la cutremurul din 1977. Soţia sa, Elena, s-a întors în ţară şi vrea să recapete casa lor din Periş, dar actualul proprietar cere prea mulţi bani.

Maria (Doina), fiica adoptivă din prima căsătorie a lui Toma Caragiu, a vândut proprietatea din Periş, unui poliţist. „După moartea lui Toma am fost supusă unei campanii defăimătoare şi am decis să plec cât mai departe. După câţiva ani, a fost lansat zvonul că aş fi moartă, iar singurul moştenitor ar fi Doina, fiica adoptivă a lui Toma, care a revendicat proprietatea din Periş. Mie mi-a explicat că aşa sunt legile în România şi că a fost nevoită să vândă pentru că statul comunist nu permitea să ai două proprietăţi.

În 2008, iarăşi au apărut zvonuri că am murit, înjunghiată într-un club. Am venit atunci în ţară să vadă lumea că sunt vie şi nevătămată", ne-a explicat Elena Caragiu. Fiul actualului proprietar, Emanuel Cârstoiu, a invitat reporterii „Click!" să vadă cum a fost renovată şi modernizată casa din Periş, fostă a marelui actor. El ar fi fost de acord să vândă casa pentru un muzeu dedicat marelui actor, cu suma de 280.000 de euro, apoi s-a răzgândit, iar Elena Caragiu consideră suma mult prea
mare. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite