Cântăreţul David Bisbal a cucerit România - Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul spaniol a declarat pentru presa naţională că este foarte mândru de faptul că a cântat pentru publicul din România.

Bisbal triumfă în România şi Belgia”, anunţă postul tv Tele cinco. Publicul din România l-a primit cu braţele deschise pe cântăreţul spaniol David Bisbal,care a spus tuturor că s-a simţit foarte bine la concertul pe care l-a susţinut, zilele trecute, la Sala Palatului, din Bucureşti.

„Centrul de primire pentru săraci are în plan să găzduiască mai multe persoane” , informează „ADN”, ediţia de Aragon. Ziarul spaniol publică un reportaj realizat la centrul de primire pentru persoanele nevoiaşe din Zaragoza. Conform datelor publicate în ziar, conducerea centrului va mări numărul de locuri pentru cei care dorm peste noapte sub acoperişul instituţiei. Hotărârea a fost luată din cauza numărului mare de persoane care au solicitat un pat în care să doarmă, pe timp de noapte. Dintre acestea, cei mai mulţi sunt marocani, 14,9%, urmaţi de români, 10,7%.

Reparaţii şi furt la domiciliu”, intitulează ziarul „ADN”, ediţia de Barcelona, un articol din pagina de evenimente. Articolul conţine povestea unui „constructor” de naţionalitate română, care muncea ziua ca maistru, iar noaptea era hoţ. Acesta „analiza” în timpul zilei obiectele de valoare din casele unde realiza diferite reparaţii, sistemele de alarmă, dacă era cazul, iar noaptea revenea la locul de muncă, pentru a fura tot ce-i atrăgea atenţia.

Au fost evacuate 29 de persoane care ocupau ilegat o clădire în care a murit un tânăr, vara trecută”, titrează „Granada Hoy”. Printre cei 29 se numără trei români, trei francezi, patru senegalezi, doi infractori daţi în urmărire generală de către poliţie şi o minoră de 18 ani, din Franţa, pe care părinţii o dăduseră dispărută. Proprietarii imobilului încercau de mai bine de cinci luni să obţină ordinul judecătoresc prin care să-şi elibereze casa de „chiriaşii” nedoriţi. În urma celor evacuaţi, locuinţa a rămas distrusă şi murdară.

Reprezentanţi ai Partidului Popular anunţă eşecul total al guvernului în politica de imigraţie”, publică „Si, se puede”. Articolul publicat în  revista spaniolă tratează subiectul eliminării moratoriului şi posibilele consecinţe pe care le va avea hotărârea pe care o va lua guvernul la sfârşitul lunii decembrie. De asemenea, sunt amintite declaraţiile făcute de reprezentanţi ai Partidului Popular din guvernele autonome. Aceştia spun despre politica pentru imigraţie, practicată de guvernul central, că este un eşec.

Au fost arestaţi 13 falsificatori de carduri de credit, în Castellon”, relevă „El Mundo”. Garda Civilă din Castellon a arestat, în cursul zilei de luni, 13 români. Aceştia sunt acuzaţi de falsificare de carduri de credit şi documente de rezidenţă şi muncă în Spania. Conform informaţiilor la care a avut acces ziarul spaniol, la domiciliul delincvenţilor au fost găsite carduri din Japonia, Statele Unite ale Americii, Australia, Cipru, Polonia, Republica Cehă şi Anglia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite