Ziua şi gafa. Dăncilă: „Lupt împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii” AUDIO

Ziua şi gafa. Dăncilă: „Lupt împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii” AUDIO

Viorica Dancila FOTO Facebook

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă duminică, la Mărăşti. Potrivit unei înregistrări audio difuzate de Realitatea de Vrancea, premierul demis a afirmat că luptă „împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Şi eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr, cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii. Lupt pentru ca în deciziile preşedintelui să se regăsească şi pensionarii, şi tinerii, şi femeile, şi bărbaţii care au grija familiei lor”, a declarat Dăncilă, potrivit înregistrării publicate de Realitatea de Vrancea.

Joia trecută, Viorica Dăncilă a comis o altă gafă, la Maramureş, unde l-a confundat pe preşedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

„Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă, cu înlocuirea cu Viktor Orban… cu înlocuirea cu Ludovic Orban. Asemănarea, dar total diferiţi ca şi implicare”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările