Ziua cea mare pentru Partidul Mişcarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti va da astăzi verdictul în cazul înregistrării partidului Mişcarea Populară, recunoscut de Tribunalul Bucureşti în septembrie 2013.

„Menţionăm că termenul de 29 ianuarie este final, nemaifiind posibile alte amânări, indiferent de natura lor. Partidul Mişcarea Populară aşteaptă cu încredere şi optimism decizia instanţei de judecată", se arată într-un comunicat al PMP.

Tribunalul Bucureşti a admis pe 16 septembrie 2013 înregistrarea Partidului Politic "Mişcarea Populară" în registrul Partidelor Politice aflat pe lângă grefa instanţei. Hotărârea a fost atacată cu apel de Alianţa PPE-DE, Octavian Bot, Partidul Democrat Liberal şi Asociaţia Celor Care au Luptat în Revoluţia din Decembrie 1989 "Phoenix" Constanţa.

Funeriu şi Lăzăroiu, în partid

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcţie a opt consilieril prezidenţiali. Cele mai sonore nume sunt Daniel Funeriu şi Sebastian Lăzăroiu. Toţi cei opt se vor înscrie în partidul Mişcarea Populară. Cei opt sunt: Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Laurenţiu-Sebastian Lăzăroiu,  Virgil Păunescu, Daniel-Petru Funeriu, Maria Bitang, Raluca Boboc, Daniel-Andrei Moldoveanu.

Fostul consilier prezidenţial Daneil Funeriu a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare. „A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic“, a scris Daniel Funeriu.

Pe aceeaşi temă:

Teodor Baconschi va candida la europarlamentare din partea Mişcării Populare

Tomac: Decizia USL de a-şi asuma răspunderea pe descentralizare răspunde intereselor baronilor locali ai USL

Tomac: Echipa PMP va da tonul pentru unificarea dreptei care va învinge stânga alături de Băsescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite