VIDEO Viorica Dăncilă, o nouă gafă de proporţii: a uitat cum îl cheamă pe premierul Estoniei în conferinţa de presă comună. „Jüri...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină conferinţă de presă cu premierul Estoniei, Viorica Dăncilă a uitat numele acestuia, amintindu-şi în primă fază doar prenumele. Cei doi premieri au suţinut sâmbătă o conferinţă comună de presă la Constanţa, cu ocazia primului zbor direct între Estonia şi România. Dăncilă şi Ratas au ajuns împreună la Constanţa venind din Estonia.

„Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Şi vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dăncilă în conferinţa comună, după cum arată chiar imaginile video oficiale puse la dispoziţie de Guvern.

Nu a fost singura gafă. Drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greşit în sala de conferinţe din Constanţa. Cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston, potrivit Realitatea TV. 

De asemenea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut, sâmbătă, o întrevedere cu preşedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, în cadrul vizitei oficiale la Tallinn. Guvernul a publicat imagini fără sonor de la întrevedere, aşa cum a procedat şi după întâlnirea dintre Vorica Dăncilă şi Papa Francisc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite