VIDEO Traian Băsescu, referitor la Elena Udrea: “Eu nu o să îi spun niciunei femei, cum nu îi spun nici soţiei mele, dă-ţi rochia jos că e prea strâmtă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu răspunde pe Facebook
Traian Băsescu răspunde pe Facebook

Preşedintele suspendat Traian Băsescu susţine, într-un videoclip postat pe pagina de Facebook creată pentru a ţine legătura cu românii supăraţi, că el nu poate fi făcut responsabil pentru imaginea sau comportamentul liderilor PDL şi că nu poate spune niciunei femei că pantofii sau rochia sunt nepotrivite.

Poţi transmite mesajul tău preşedintelui suspendat Traian Băsescu AICI!

"Nu sunt responsabil de toaletele femeilor din PDL. Niciodată nu o să îi spun unei femei, cum nu-i spun nici soţiei mele: dă-ţi jos pantofii aştia că au tocul prea înalt, dă-ţi jos rochia asta că e prea strâmtă. Asta e o chestiune care ţine de fiecare", a declarat Băsescu.

El a mai arătat că niciunul dintre membrii PDL care au fost în Guvern nu s-a bucurat de tratament special din partea sa şi că a fost multă intoxicare şi propagandă făcută de jurnalişti plătiţi pentru discreditarea lui şi a oamenilor din PDL. "Niciun om politic din PDL care a greşit n-a fost iertat de justiţie şi eu nu am intervenit pentru ca unul dintre ei să fie protejat", a declarat el, oferind exemplele primarilor din Vâlcea, Craiova, Cluj-Napoca sau pe cel al lui Sorin Blejnar.

Pe de altă parte, preşedintele suspendat a arătat că nu este un om care "să se aşeze în curente mincinoase" când sunt atacaţi oameni politici şi de dragul popularităţii să îi îndepărteze sau îi discrediteze.

El arată că în calitate de preşedinte nu putea să ia măsuri împotriva Robertei Anastase. "Un preşedinte nu se poate amesteca brutal în conducerea unui partid sau a Camerei Deputaţilor. Am trimis Legea pensiilor înapoi pentru a fi revotată în Parlament şi a fost votată din nou perfect legal, cu numărul de voturi necesar", a mai arătat Traian Băsescu.

El a spus că este problema unor politicieni, precum Roberta Anastase, Adriean Videanu sau Elena Udrea că au ajuns să fie atacaţi de ziarişti de dimineaţă până seara şi ulterior să dobândească o imagine proastă.

"Un preşedinte poate fi atacat pentru imaginea celor din Guvern, dar nu poate fi făcut responsabil pentru comportamentul fiecăruia şi de modul în fiecare reuşeşte să îşi justifice faptele", a declarat el. Apoi a completat: "Dacă ar fi în situaţia să fie anchetaţi de Parchet sau judecaţi nu aş face niciun fel de intervenţie".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite