Victor Ponta, mesaj de condoleanţe pentru familia lui Şerban Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe, după moartea actorului Şerban Ionescu. Premierul a transmis acest mesaj prin intermediul paginii sale personale de Facebook.

"România este mai săracă începând de astăzi, când o altă flacăra vie a teatrului şi filmului românesc a ales să se stingă şi să părăsească scena. Rămân, în urma sa, rolurile mari făcute pe scena TNB-ului. Tocmai de aceea, vă propun să îl avem în faţa ochilor noştri pe Ion, de Liviu Rebreanu, rol pe care domnul Ionescu l-a jucat atât de bine, de memorabil, de autentic. Dumnezeu să îl ierte şi să îi ofere lui Şerban Ionescu odihna pe care a căutat-o în aceste ultime clipe", a susţinut premierul, într-o postare pe pagina sa de facebook.

În mai, imediat ce a ajuns premier, Victor Ponta a anunţat că Guvernul va aloca o sumă din fondul de rezervă aflat la dispoziţia primului-ministru pentru tratamentul actorului. "Doamne ajută să nu fie prea târziu şi să fie eficient, pentru că sincer, dacă putem să facem ceva o să facem. Să vedem ce ţine de Guvern şi vom ajuta cu mare drag”, a declarat atunci Ponta.

Şerban Ionescu a refuzat ajutorul guvernamental şi a plecat la tratament în Germania cu ajutorul unor prieteni. Actorul a motivat că fondurile guvernamentale ar putea veni prea târziu din cauza birocraţiei.

Premierul Victor Ponta a făcut acelaşi gest şi la moartea lui Iurie Darie. El a transmis un mesaj de condoleanţe din partea Guvernului.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite