Victor Ponta se va întâlni în biroul de la MApN doar cu „înaltele personalităţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a vorbit, din nou, aseară despre biroul pe care îl va avea la Ministerul Apărării şi care va fi destinat exclusiv întâlnirilor cu marile personalităţi care îi calcă pragul.

„Am ţinut şi şedinţa de Guvern la Palatul Victoria. A fost o înscenare de presă cum că la mine în birou s-ar face înregsitrări. Eu voiam să ştiu că înaltele personalităţi care vin la mine nu îşi fac griji că sunt înregistrate. Pentru aceste întâlniri o să am un biroul la Ministerul Apărarii. Fiind aproape de Cotroceni, din când în când mai trec pe acolo ca să îi fac în ciudă domnului Băsescu“, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Referitor la înregistrările cu baronul de Mehedinţi Adrian Duicu din biroul premierului de la Palatul Victoria, Victor Ponta rămâne la concluzia că a fost o înscenare. „A fost o inscenare de presa, in sensul acesta foarte politizat. Eu am dat un mesaj foarte clar, exista dorinta mea de transparenta fata de institutiile statului, dar nu pot sa am intalniri cu sefi de guvern in conditiile in care se scurg in presa tot felul de stenograme“, a mai spus Ponta.

Victor Ponta este cel dintâi premier din istoria postdecembristă a României care îşi mută biroul de la Palatul Victoria, deşi, în decursul celor 24 de ani, prin Piaţa Victoriei au trecut minerii şi milioane de grevişti.
Când a fost instalat prim-ministru, Ponta a refuzat biroul de la primul etaj al Palatului Victoria, care fusese ocupat de Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, şi a preferat să se mute la etajul doi, în biroul fostului premier Adrian Năstase. Acum, premierul se va refugia la Ministerul Apărării Naţionale, condus de colegul său de partid, Mircea Duşa. Motivul pare mai degrabă unul hazliu: Ponta nu vrea să „pice pe interceptări“, în urma unei capcane întinse de preşedintele Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite