Vicepresedintele Dorel Onaca a parasit PRM

Senatorul Dorel Onaca a anuntat, ieri, ca renunta la functia de vicepresedinte al partidului si la calitatea de membru al acestei formatiuni. Senatorul Onaca va ingrosa randurile parlamentarilor

Senatorul Dorel Onaca a anuntat, ieri, ca renunta la functia de vicepresedinte al partidului si la calitatea de membru al acestei formatiuni. Senatorul Onaca va ingrosa randurile parlamentarilor independenti, el neavand, deocamdata, intentia de a se alatura "gruparii Ciontu" sau vreunui alt partid. Demisionarul ne-a explicat ca gestul sau a fost determinat de ultimele evenimente petrecute in PRM, ca si de faptul ca sperantele si demersurile sale de a pastra unitatea acestei formatiuni politice n-au fost incununate de succes. Cu toate acestea el ramane la parerea ca "fara Corneliu Vadim Tudor, PRM nu exista". Dorel Onaca a facut nota aparte in sedintele Biroului Permanent si Consiliului National ale PRM, in care Corneliu Ciontu a fost exclus, abtinandu-se sa fie partas la aceasta decizie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: