Udrea spune că ar putea fi sancţionată de PDL pentru că a fost la o dezbatere cu Preda, MRU, Tomac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Dorin Constanda
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Dorin Constanda

Deputatul PDL Elena Udrea crede că este posibil ca liderii partidului să o sancţioneze pentru că a participat la o dezbatere organizată de europarlamentarul Cristian Preda, la care a participat şi liderul PMP, Eugen Tomac, şi preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

„Altădată aş fi răspuns nu, pentru că dezbaterea este despre dreapta, nu împotriva cuiva, dar având în vedere că alţi colegi ai mei au fost sancţionaţi pentru că au avut puncte de vedere diferite de ale conducerii, mă gândesc că este posibil şi asta“, a declarat Elena Udrea.

Europarlamentarul Cristian Preda a organizat joi dezbaterea „Influenţa PPE în România, în perspectiva alegerilor europene şi prezidenţiale din 2014“, la care au participat deputatul PDL Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, şi preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu.

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din PDL în 2012. Decizia a fost anunţată cu o seară înainte de Silviu Prigoană, cel care devenise cu câteva zile înainte, candidatul la Primăria Capitalei al partidului. Acesta s-a arătat ofensat de afirmaţiile lui Cristian Preda care a calificat candidatura lui Silviu Prigoană pentru Bucureşti drept catastrofală.

Cristian Preda a declarat în plus că nu-l poate susţine în lupta pentru primărie pe Silviu Prigoană, şi că îl va sprijini pe independentul Nicuşor Dan, pentru că nu poate opta pentru un candidat care a acceptat să intre în cursă numai cu preţul excluderii sale din partid. Această poziţie a fost plătită scump, cu excluderea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite